De organisatie Stichting AKAR

STICHTING AKAR
Steunfonds voor Papoea's
is het proces gestart om de stichting op te heffen. Alle donateurs worden hartelijk bedankt; zij worden persoonlijk geïnformeerd over de procedures.

Het bestuur: Voorzitter, secretaris en penningmeester doen het werk in gezamenlijkheid en delen de verantwoordelijkheid. Zij ontvangen geen loon noch vergoeding voor hun inzet. De leden: Dike ten Kate, Frans Steenbergh en Jeanette Remmers-Stap.

Stichting AKAR ori├źnteert zich momenteel op de laatste projecten, die zij nog wil verwezenlijken. Het betreft verzoeken uit de periferie, hetgeen communicatieproblemen geeft. Wij laten ons daardoor echter niet kisten: ook de mensen 'ver weg' willen wij helpen. Het behelst schenkingen aan projecten, ge├»nitieerd aldaar. Wij willen zelf geen projecten meer organiseren en uitvoeren.

Belangrijke documenten (naar beneden scrollen!)
Het beleidsplan van Stichting Akar vindt u hier.
Het jaarverslag 2015 vindt u hier.
Het jaarverslag 2016 vindt u hier.
Het jaarverslag 2017 vindt u hier.
Het financieel verslag 2015 vindt u hier.
Het financieel verslag 2016 vindt u hier.
Het financieel verslag 2017 vindt u hier.
De laatste nieuwsbrief vindt u hier.